Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O Nisi Malamalama Fa'avae e Uiga Fa'avevela Electromagnetic (I)

O le faʻavevela eletise o le auala faʻamafanafana sili ona faʻaaogaina i fale gaosi oloa ma fanua lautele i aso nei.O le faʻaaogaina o tekinolosi faʻavevela eletise, o le faʻaogaina o le eletise eletise eletise e taʻua o le IH (Induction Heating) tekinolosi, lea e faʻavaeina i luga o le faʻavae o le tulafono a le Faraday ma o se pepa talosaga o le tulafono faʻapipiʻi a Faraday.

O lona uiga o le fa'aogaina lea o le fa'aogaina o le electromagnetic e fa'atupu ai galu eddy i le koluma e fa'avevela ai le mea faigaluega fa'avevela.E liua le malosi eletise i le eletise eletise, ona liua lea o le eletise eletise i le eletise.O le eletise eletise e liua i le vevela malosi i totonu o le uamea e ausia ai le faʻamoemoe o le faʻamafanafanaina o le uamea.Ina ia faʻaumatia le faʻaleagaina ma le faʻalavelaveina o le mumū matala i le faʻavevelaina o le faʻagasologa, o se faiga faʻamafanafana e faʻafeiloaʻi ai le siosiomaga.

O se fa'avevela eletise o se masini e fa'aogaina ai le fa'atonuga o le fa'aogaina o le electromagnetic e fa'aliliu ai le eletise eletise i le malosi o le vevela.E fa'aliliuina e le pule fa'a-eletise le fa'aogaina o le taimi nei i le taimi nei sa'o e ala i le fa'asa'o, ona fa'aliliuina lea o le sao sa'o i le voltage o alalaupapa eseese e ala i le fa'atonuga.Pe a oo atu le isi laina maneta i totonu o le fanua maneta e ala atu i le uʻamea permeable maneta (uʻamea, cobalt, nickel) mea, e le mafaitaulia laiti eddy o le a gaosia i totonu o le tino uʻamea, ina ia vevela mea uamea lava ia i le saoasaoa maualuga, o lea. e pei ona ausia le faamoemoega o le faamafanafanaina o mea uamea.

O lemasini extrusion palasitikafaia e Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd. e talafeagai mo ituaiga eseese o fa'avevela eletise.E mafai ona matou fautuaina e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi ma matou e maua nisi faʻamatalaga.

6b3be5f2


Taimi meli: Feb-21-2023