Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O Nisi Malamalama Autu e uiga i le fa'avevela o le fa'avevela o le Quartz

Quartz tube fa'avevela faiga fa'aoga lautele i masini fa'avevela mamao-infrared.Ona o le faigata o le fuafuaina o mamanu, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le quartz tube e faʻatapulaʻaina, o le ki o le filifili lea o le quartz tube saʻo.

Quartz tube o se tioata faʻatekonolosi faʻapisinisi faʻapitoa e faia i le silica, o se mea faʻavae sili ona lelei.O le tioata Quartz o loʻo i ai se faʻasologa o mea lelei faʻaletino ma vailaʻau.E masani ona faʻaaogaina i paʻu afi afi, ogaumu eletise, faʻavevela eletise, ma e iai sona sao i le faʻamafanafanaina.

E tatau ona fa'aoga le fa'apalapala quartz mo le fa'asalalauina o fa'aputu tapuni, e mafua ona o le fa'alava quartz e mafai ona tatalia le maualuga o le vevela e tusa ma le 1250 °C, ma o le a avea ma mea vaivai ma pipii i luga a'e o le 1800 °C, ma e mafai ona faia i le foliga mana'omia.I le isi itu, talu ai o le mea mataʻina o loʻo faʻaaogaina i le quartz tube o se maʻa tioata faʻapitoa, maualuga le mama, o loʻo i ai ni nai mea leaga leaga, ma faʻamautinoa le lelei mo le faʻasalalauina ma le faʻapipiʻiina o mea, o le quartz tube e masani ona faʻaaogaina mo le faʻasalalauina o paipa tapuni.

Quartz tube o le faʻaogaina lea o le faʻaogaina faʻapitoa o faʻamalama tioata quartz opalescent, faʻatasi ai ma mea tetee e pei o se elemene faʻavevela, ona o le tioata quartz opalescent e mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o le malamalama vaaia ma latalata-infrared mai le faʻavevela uaea vevela, ma e mafai ona liua i le mamao. - faʻavevelaina infrared.Ae ui i lea, o le alamanuia fa'avevela fa'avevela fa'ainitaneti na fa'aumatia ai le fa'au'u pa'epa'e pa'epa'e susu, ona o ana mea e fai si ma'ale'ale, o lea e le mafai ai ona fausia se fa'avevela pa'epa'e umi susu.Ma o le lanu paʻepaʻe susu o loʻo i ai se aafiaga paolo, lea e poloka ai lona vevela.

Ole fa'atinoga fa'apitoa fa'apitoa ole fa'avevela fa'au'u quartz e fa'apea:

1. Tete'e maualuga vevela

O le vevela mataʻina o le tioata quartz e tusa ma le 1730 °C, lea e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi i le 1100 °C, ma le maualuga o le faʻaogaina o le vevela i se taimi puupuu e mafai ona oʻo i le 1450 °C.

2. Tete'e a'a

I le faaopoopo atu i le hydrofluoric acid, o le tioata quartz e tau le tali atu i isi acids, ma o lona tetee o le acid e 30 taimi nai lo ceramics ma le 150 taimi o le uʻamea uʻamea, aemaise lava i le maualuga o le vevela, lea e le faʻatusalia e soʻo se isi mea inisinia.

3. Mautu lelei vevela

O le faʻalauteleina o le vevela o le tioata quartz e matua laʻititi lava, e mafai ona tatalia suiga ogaoga o le vevela, vevela le tioata quartz e tusa ma le 1100 °C, tuʻu i totonu o le vai vevela o le a le pa.

4. Lelei le fa'aogaina o le malamalama

O le tioata quartz o loʻo i ai le lelei o le faʻaogaina o le malamalama i le fusi faʻaola atoa mai le ultraviolet i le infrared, ma o le faʻaalia o le malamalama e sili atu i le 93%, aemaise lava i le itulagi o le ultraviolet, o le maualuga o le transmittance e mafai ona oʻo atu i le 80.

5. Lelei le faʻaogaina o le eletise eletise

O le tau tetee o le tioata quartz e tutusa ma le 10,000 taimi o le tioata masani, o se mea faʻapipiʻi eletise lelei ma e iai mea eletise lelei e tusa lava pe maualuga le vevela.

O lemasini extrusion palasitikafaia e Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd. e talafeagai mo ituaiga eseese o fa'avevela eletise.E mafai ona matou fautuaina e tusa ai ma manaoga o tagata faatau.Faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi ma matou e maua nisi faʻamatalaga.

20ae9792


Taimi meli: Mati-01-2023