Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O a mea lelei o fusi PET?(II)

Lona fa, faatinoga saogalemu.
O le fusi fagafao o loʻo i ai le fua faʻalautele ma le faʻamauina o le 10% -14%, ae o le fusi uʻamea poʻo le uaea uamea e naʻo le faʻalauteleina o le fua ma le faʻamauina o le 3-5%.I se isi faaupuga, o le fusi fagafao o le a sili atu ona mau ma e le faigofie ona matala.E le gata i lea, o oloa faʻapipiʻi o loʻo i ai pea le faʻalauteleina o le paʻu o le 10-14% pe a aʻafia i latou i se malosi malosi mai fafo, lea e le faigofie ona mafua ai le gau saʻo o le fusipaʻu, faʻamautinoa o loʻo saogalemu oloa ma e le matala.
I le taimi lava e tasi, o le paʻu palasitika-paʻu paʻu e tuʻufaʻatasia uiga o palasitika, ma e leai se mata maʻai o le fusi uʻamea, lea o le a le afaina ai le mea faʻapipiʻi, ma o le a le afaina ai le tagata faʻatautaia i le taimi o le teuina. ma le fa'agasolo o le tatalaina.

I le taimi lava e tasi, o le fusi fagafao e tuʻufaʻatasia uiga o le palasitika, e leai se mata maʻai o le fusi uʻamea.O le a le afaina ai le mea o loʻo afifiina, ma o le a le afaina ai le tagata faʻapipiʻi i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le tatalaina.

Lona lima, lelei le afifiina.
O le fusi fagafao e mama i le mamafa ma faigofie ona ave;pe a faʻaaogaina le paʻu paʻu palasitika mo le faʻapipiʻiina, e mafai ona fetaui ma se masini faʻapipiʻi tusi, se masini faʻapipiʻi pneumatic poʻo se masini faʻapipiʻi eletise, e aunoa ma le tipiina muamua o le fusipaʻu, e faigofie le gaioiga, ma le maualuga o le faʻapipiʻiina.

Ina ia faia ni fusi lelei lelei e manaʻomia se masini maualuga.Laizhou Kaihui Machinery Co., Ltd o se gaosiga o laina extrusion palasitika ma sili atu i le 30 tausaga le poto masani.O i latou e atamamai i le gaosigalaina fusi fagafao, laina monofilament fagafao ma laina toe fa'aaogaina e fai ai fagu fagafao ma fasipepa.

PET-002
PET-003

Taimi meli: Iul-11-2022